SUNA-NE: +40 766 729 554

Transportul este GRATUIT pentru comenzile peste 290 lei, doar in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat.

Cart

Returnare produse

Conditii de returnare

Daca produsul comandat nu este conform asteptarilor clientului (oricare ar fi motivul invocat de acesta), oferim posibilitatea clientilor de a-l returna.

Existe doua alternative in acest sens:
• schimbarea produsului cu un altul similar sau diferit, cu aceeasi valoare de achizitie;
• recuperarea contravalorii acestuia.

Important: Produsul trebuie returnat in termen de 15 zile lucratoare de la primire in starea in care a fost primit de catre client. Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate fara semne de uzura.

Orice produs pe care îl veți returna trebuie să nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie să fie însoțit de toate etichetele. Vă rugăm să folosiți un ambalaj protector pentru expediție, dacă se poate cel original. Produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de către client.

Notă: Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 4 retururi în ultimele 12 luni.